Κατάσταση: Mindfulness

Περιγράφεται ως η κατάσταση ή ποιότητα της συναίσθησης. Είναι μια νοητική κατάσταση που επιτυγχάνεται με την εστίαση της επίγνωσης της παρούσας στιγμής, καθώς ταυτόχρονα αναγνωρίζει και αποδέχεται το άτομο τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του και τις σωματικές του αισθήσεις, η οποία χρησιμοποιείται ως θεραπευτική τεχνική.

Έχει κερδίσει διεθνή δημοσιότητα σαν ιδιαίτερη μέθοδος διαχείρισης συναισθημάτων. Κλινικές μελέτες έχουν καταγράψει σωματικά και νοητικά οφέλη που έχει προσφέρει αυτή η τεχνική σε ενήλικες αλλά και παιδιά.

Print

Ο Έσκο, της Esco Essence, είναι αφοσιωμένος στην πρακτική της γιόγκα από το 1997. Η κατεύθυνση αυτή έχει προσφέρει συνειδητοποίηση του εαυτού, αναζήτηση της αυτοπραγμάτωσης, ευημερίας και υγιής διαβίωσης. Έχοντας εκτεταμένη γνώση των διαφόρων τεχνικών γιόγκα (Ashtanga Vinyasa, Hatha Yoga & Pranayama) και εφαρμόζοντας τις πρακτικές αυτές στον βίο του, έχει πλέον μια ουσιαστική κατανόηση για την παραδοσιακή φιλοσοφία της γιόγκα.

Διδάσκει γιόγκα από το 2008 και συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια αυτοβελτίωσης και διαλογισμού. Το ύφος της διδασκαλίας του είναι μη επικριτικό, καθώς ο κύριος στόχος είναι να εμπνευστούν οι μαθητές μέσα από την πρακτική της γιόγκα και να συνδεθούν με την προσωπική τους σοφία και θεραπευτικές δυνατότητες. Έτσι διατηρείται μια ισορροπία ανάμεσα στον αυθορμητισμό και την προσαρμοστικότητα.

_mg_1406

_MG_1399

FB_pagecover