Ουσία Esco Essence

Σκοπός του Esco Essence είναι να μεταφέρει γνώση και να προσφέρει πρακτικές τεχνικές για μία ζωή με ποιότητα και ουσία. Μέσα από την άσκηση, την διατροφή και την συνειδητοποίηση, ο άνθρωπος μπορεί να βρει νόημα, ουσία, ισορροπία, δύναμη και υγεία. Η μακροζωία βασίζεται πάνω σε θεμέλια όπως η ολιστική αντίληψη και αντιμετώπιση. Το σώμα ή ο νους που ασθενεί, το ταραγμένο πνεύμα, είναι απλά συμπτώματα ελλειμματικής διατροφής ή έλλειψης άσκησης.

esco bl

Μέσα από την φιλοσοφία του Esco Essence, που συνδυάζει έρευνα και εμπειρία, προσεγγίζουμε την καθημερινότητα με μεγαλύτερη επίγνωση του σώματός μας, του οργανισμού μας και τελικά του εαυτού μας. Η αυτογνωσία, η δύναμη, η μακροζωία, η ευεξία και η διαύγεια απαιτούν καθημερινή πρακτική και σταθερότητα στον τρόπο ζωής. Όσο πιο καλά γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τις συνήθειες μας, τις προτιμήσεις μας, τις αντιδράσεις μας, τόσο πιο κοντά είμαστε στο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και να προχωράμε προς την αυτό-βελτίωση.

esco white.jpg

Η φιλοσοφία Esco Essence πραγματεύεται την ουσία της ζωής, προσεγγίζει την μακροζωία από τρείς κατευθύνσεις. Την σωματική άσκηση (yoga), την συνειδητοποιημένη διατροφή (raw/vegan) και την νοητική άσκηση (τήρηση του Mindfulness/yoga).

_mg_1406

_MG_1399